Strekel 15 | 1749 KL Warmenhuizen | Tel. 06 8397 8397 | info@vanderoordvisions.nl

Wat ons beweegt

dirigenten voor een waardevolle woon en zorgomgeving

 

How2create Care: Samen werken aan wonen en zorg van morgen

Het woon en zorglandschap verandert. Overheden worden zuiniger, verzekeraars gaan meer sturen, mensen wonen langer thuis en zorg wordt langer thuis verleend. Mensen moeten, willen en kunnen steeds meer zelf regelen, willen waar voor hun geld, en dit stelt weer andere (hogere) eisen aan huisvesting en zorg. Tegelijkertijd zien we met eigen ogen dat veel aanbod niet meer van deze tijd is.

Slechte communicatie, verouderde panden en ondermaatse bedrijfsvoering. Bestuurders en ondernemers moeten onder ogen zien dat ze op een andere manier invulling moeten aan hun product

Een team op maat voor uw vraag

How2create care biedt een breed scala aan diensten, van strategievorming tot operationele aansturing of het volledig uitvoeren van projecten. Vaak begint het met dat een team op maat de huidige situatie inkaart brengt en scenario's voor herpositionering ontwikkelt, met als doel de exploitatie rendabel en u toekomstproof te maken. De realisatie kunt u zelf uitvoeren, indien gewenst staan we klaar om daarbij te helpen. Onze ervaren specialisten kunnen een programma managen, veranderprocessen regisseren of planning en werkvoorbereiding op zich nemen. Alles gericht op een daadwerkelijke oplossing van uw probleem.

Daarbij zorgt How2create care voor de coördinatie tussen de betrokkenen, zodat u niet alleen één aanspreekpunt heeft, maar het volledige integratieproces met alle bijbehorende communicatie bij How2create care kan leggen. Bovendien kan deze synergie geld besparen, doordat de kosten van een totaalpakket lager zullen zijn dan de som der individuele delen. Kortom: volledige ontzorging

Grondig en integraal

We gaan niet uit van aannames, maar kijken met een objectieve en integere blik vanuit verschillende expertises naar vastgoed, financiën en bedrijfsvoering. Vanuit grondige kennis van de details bekijken we ‘the big picture'. Snel tot de kern van de zaak komen is een must, alleen zo scheppen we zekerheid en de keuzes voor morgen.

Omdenkend en innovatief

We kijken verder dan standaardrecepten. Door onze creativiteit kunnen we een uitdaging ‘omdenken' in een kans. Niet zelden ligt daarbij de innovatie in de rijke geschiedenis die veel woon en zorg omgevingen hebben.

Samen doen en leren

Als coöperatie van zelfstandige specialisten nemen we de frisse blik van buiten mee, maar gaan we moeiteloos de samenwerking aan met binnen. Omdat veel kracht en kennis in organisaties zelf zit, die niet verloren mag gaan. Omdat het uiteindelijk de medewerkers zijn die het moeten doen. En omdat we in de uitvoering het snelst leren waar de ingezette koers werkt - en waar niet.

Doortastend dus, geen dikke rapporten, maar samen doen. Wie in de toekomst werkelijk succesvol wil zijn, stelt mensen, hun werkelijkheid en hun keuzes centraal. En innoveert voortdurend, om niet overvallen te worden door een nieuwe realiteit, maar deze zelf te creëren.