Strekel 15 | 1749 KL Warmenhuizen | Tel. 06 8397 8397 | info@vanderoordvisions.nl

Nieuws

seminar 21 maart jl. succes

Zorgperspectief in ZienXL

seminar 21 maart jl. succes1
seminar 21 maart jl. succes2
seminar 21 maart jl. succes3
seminar 21 maart jl. succes4
Terugkijkend op het seminar van 21 maart jl. kunnen we vaststellen dat het een constructieve bijeenkomst is geweest met een waardevolle inhoud voor alle deelnemers. Het deelnemersveld bestond uit een bonte mengeling van zorginstellingen (regulier en particulier), corporaties, vastgoed partijen, concept ontwikkelaars en investeerders. In de plenaire sessie gaven juristen Anne Driessen en Judith Schroder van Hekkelman advocaten een heldere inzage in de scenario die de zorginstellingen en corporaties tegemoet kunnen zien de komende periode in huur en bedrijfsmodellen. Aansluitend hield fiscalist André Loesink van Westerveld&Vossers in een spiegel de mogelijkheden en valkuilen voor van het speelveld rond belastingen welke spelen in zorgland. 

In de workshops gaf Annemiek Schut, directeur van Woonz.nl (online marketing tool voor verhuur en verkoop van zorgwoningen) de deelnemers inzage in het toekomstig beeld van wonen met zorg voor senioren. Roland Stokman, accountant van Westerveld&Vossers bracht met zijn ervaring in de particuliere zorg platformen aan die toekomstig voor de reguliere zorg mogelijkheden bieden in initiatieven. Kees-Jan Feiken en Marcel van der Oord van how2create care introduceerden hun scan uw zorg methodiek voor de reguliere zorg, waarin snel handvatten kunnen worden aangereikt in toekomst scenario voor omdenken in bedrijfsmodellen in het kader van gescheiden van wonen&zorg.

De interactieve opzet met verschillende disciplines aan de workshops tafel bracht prachtige kruisbestuiving voort die verder geïnspireerd werd door het mooie ZienXL gebouw in Heerhugowaard.

We kijken terug op een geslaagd evenement, we zijn druk bezig met de organisatie van de volgende 2 zorg seminars rond de WMO en zorg domotica, wordt vervolgd...