Strekel 15 | 1749 KL Warmenhuizen | Tel. 06 8397 8397 | info@vanderoordvisions.nl

Nieuws

VOORAANKONDIGING DEBAT MIS HET NIET!

HOE KRIJG JE HET VOOR ELKAAR? 30 september 2014

VOORAANKONDIGING DEBAT MIS HET NIET!1

 

VOORAANKONDIGING DEBAT - MIS HET NIET - 30 September 2014

‘HOE KRIJG JE HET VOOR ELKAAR?! - Anders wonen met service en zorg in stad en buurt'
Let op gewijzigde datum: 30 SEPTEMBER 2014, 14.30 - 19.30 UUR

Locatie: Box Experience Center welke is gevestigd in de Piet Boon Store te Oostzaan
' Wat willen die zorgpartijen toch?'
Anders wonen met service en zorg: hoe?
Het woon- en zorglandschap verandert, vooral op gemeentelijk en buurtniveau: gemeenten krijgen een andere rol en moeten meer doen met zorg; overheden bezuinigen; verzekeraars scherpen criteria aan; mensen wonen langer thuis en zorg en service worden steeds vaker ‘aan huis' verleend. Mensen moeten, willen en kunnen steeds meer zelf regelen en zijn kritischer t.a.v. de kwaliteit van wonen, service en zorg. Tegelijkertijd zien we met eigen ogen dat veel aanbod niet meer van deze tijd is, dat buurten veranderen, zorgwoningen leeg staan en er zelfs hele zorg- en servicepanden gesloten worden. Er moet iets veranderen, maar...wat, waarom en vooral hoe?

Uitkomsten marktverkenning als basis
How2create Care heeft, in opdracht van Cordaan te Amsterdam, persoonlijke gesprekken gevoerd met de gemeente Amsterdam, alle stadsdeelgebieden, woningbouwcorporaties, zorginstellingen en andere betrokkenen. Daar is een aantal interessante aandachtspunten uit naar voren gekomen die het antwoord zouden kunnen vormen op de vraag ‘wat, waarom en vooral....hoe?'. Ook is naar voren gekomen dat partijen behoefte hebben aan meer onderlinge samenhang en verbondenheid.

Debat: dinsdag 30 september
Daarom organiseert How2createCare in opdracht van Cordaan en i.s.m. de Kamer van Koophandel , Sigra en de Amsterdam Economic Board op dinsdag 30september het debat ‘Hoe krijg je het voor elkaar?! - Anders wonen met service en zorg in stad en buurt.'
Doelstellingen van het debat zijn het realiseren van meer onderlinge samenhang en verbondenheid, nieuwe ontwikkelingen in gang zetten door het combineren van bewezen bestaande zaken en het stimuleren en hoorbaar maken van ‘andere geluiden'. We ontvangen u graag tussen 14.30 uur bij het Box Experience Center welke is gevestigd in de Piet Boon Store te Oostzaan, waar we u een interactief programma bieden.

Deelname, aanmelden en meer informatie
Dit debat is gratis bij te wonen voor partijen die meegewerkt hebben aan het onderzoek. I.v.m. het beperkt aantal beschikbare plaatsen raden we u aan zich snel aan te melden, VOL = VOL.
Heeft uw organisatie niet deelgenomen aan het onderzoek maar wilt u toch graag bij dit debat aanwezig zijn, dan kan dat. We hebben 20 extra plaatsen beschikbaar. Deelname kost € 295,=. Aanmelden kan bij info@how2createcare.nl [o.v.v. ‘debat 30 september 2014 met daarbij de naam/namen van de deelnemer(s) en een e-mailadres]. Na aanmelding ontvangt u op dit e-mailadres een bevestiging van uw deelname, een programma en een routebeschrijving. Heeft u vragen? Bel met Wendy van Leeuwen tel. 06-47422400 of Kees Jan Feiken tel. 06-39605795 van How2createCare. U kunt ook mailen naar info@how2createcare.nl of Kees-jan@how2createcare.nl.